Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Evlilik Hayalleri Bir Türlü Gerçekleşmiyor
 Naci ÇETİNDAĞ

Şanlıurfa merkez Ulucanlar köyünde ikamet eden  107 yaşındaki Hamade Bozkurt evlilik beşinde olduğunu genç bir evlenmek istediğini ve genç biriyle evlenirsem bir kaç yıl daha ömrüm uzayacağını tüm ümidim ve hayalim evlilik olduğunu belirti..

Şanlıurfa'da Züğürt Ağa filmindeki Şener Şen'in yaşlı babasının tekrar evlenmek isteğini söylediği sahneler gerçek oldu.  107 yaşındaki Hamade Bozkurt, yeniden evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Çanakkale Cephesi'nde Atatürk ile birlikte savaşırken yaralanarak gazi olduğunu belirten Bozkurt, ancak o dönemde Gazi unvanı olmadığı için resmiyette Gazi olmadığını, ölmeden bu unvanı almak istediğini ifade etti. 9 çocuğu olan ve yıllar önce iki eşini kaybeden Hamade Bozkurt, her gün 14 kilometre yol yürüyerek komşu köylere gezmeye ve acı kahve içmeye  gittiğini, sigara kullanmadığını ve sağlığının yerinden olduğunu söyleyerek, Yıllardır yalnız yaşıyorum. Artık evlenmek istiyorum. Param olmadığı için evlenemiyorum. Devlet bana yardım etsin bende evleneyim. Artık yalnız yaşamak istemiyorum diye konuştu. evleneceği kadına her istediğini alacağını söyleyen Bozkurt, Sadece bir evim var. Ama maaş bağlanırsa bana, evleneceğim kadına her istediğini alırım. Yıllardır yalnız yaşamaktan sıkıldım. Bana bakacak, çamaşırlarımı yıkayacak yemeğimi yapacak bir kadın istiyorum artık. Evlensem çocuğum da olur dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49