Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Evi yanan aile sokakta kaldı
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Ahmet Yesevi mahallesinde ikameden eden Binici ailesi il dışında olduklarında evleri yandı, İşsiz baba evin yanmasıyla perişan olduğunu belirti.
Olay Haliliye ilçesi Ahmet Yesevi mahallesi 2257 sokakta meydana geldi. İddiaya göre Binici ailesi akrabaların yanında Gaziantep'e gitti. Görevliler tarafından evlerin yandığı haberi üzerine aile Urfa'ya geldi. 4 Çocuk Babası Etem Binici, günlük işlerde yevmiye ile çalıştığını belirterek İki günlük bir akraba ziyaret için gittiği il dışında evinin yandığı haberi ile perişan olduğu belirti.
Baba Etem Binici," Evde olmadığımız bir sürede yangın çıkmış komşular fark etmiş itfaiye haber vermiş itfaiye yangını söndürmüş fakat her şey yanmış ailemle birlikte il dışındaydık 20 gündür işsiz geziyorum perişan olduk yangın itfaiye raporlarına göre kişi veya kişiler tarafından kundaklanmış diye tutanakta geçiyor benim her hangi bir kimseyle bir davam yok şimdi çocuklarımla birlikte mağdur durumdayım bir kaç gündür komşularda yatıyorum" dedi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49