Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Esnaftan Büyükşehir'e Teşekkür
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şehrin işlek caddelerinde dış cephe iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Tekel Caddesi, Kalkan Caddesi, Yıldız Meydanı, Divan Yolu Caddesi ile Birecik, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde cephe düzenleme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, uygulamasını kentin en işlek caddelerinde sürdürüyor. Cadde üzerinde bulunan esnaf, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Şanlıurfa'nın gelişimi ve modernleşmesi anlamındaki çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Büyükşehir yönetimine teşekkür ettiler.
AMAÇ, GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİ ORTADAN KALDIRMAK
Büyükşehir Belediyesinin uygulamasında binaların dış cephesi yalıtım sistemi ile kaplanırken binada bulunan levhalar ve renkler tek tip oluyor. İşyeri anlamındaki mekanlar ise tahta ahşap döşemesi ile tekrar yenilenirken, esnafa modern kepenk sistemi sağlanıyor. Yine tanıtıcı levhalar tek tip hale getirilirken, işyerleri yeni görüntüsü ile vatandaşlardan olumlu yönde eleştiriler alıyor.
ESNAFTAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR
İşyerlerinin şimdiki halinin daha modern hale getirildiğini belirten esnaf, "Çalışmalar titizlikle ve özenle sürdürülüyor. Dış cephe kaplaması ardından kepenk sistemi getirildi ve son olarak levhalar düzenlendi. Tüm işlemler Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Emeği geçen Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve ekibine teşekkür ederiz" diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49