Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Esnafın elektrikleri kesilince ısınma yöntemleri
Şanlıurfa’da yağışların başlamasının ardından başlayan soğuk havalar, esnafların çeşitli ısınma yolları bulmasına neden oldu.
Sabahın erken saatlerinde iş yerlerini açan esnaflar, ısınmak için yanında getirdikleri tenekelerde yaktıkları ateşle ısınmaya çalışıyor. Elektriklerin sürekli kesilmesi üzerine böyle bir yönteme başvurduklarını söyleyen esnaflar, dükkanlarının önünde yaktıkları ateşle ısınmaya çalışıyor. Tenekelerin içinde yaktıkları ateş etrafında toplanan esnaflar, bu yöntemle soğukların etkisini azaltmaya çalışıyor. Elektrik kesintilerinin olması üzerine elektrik sobası kullanmadıklarını söyleyen esnaflar, “Şanlıurfa’da bilindiği gibi elektrikler sürekli kesiliyor. Klima, soba gibi ısıtma araçları kullanamıyoruz. Elektrikler kesilince biz de ateş yakarak ısınmaya çalışıyoruz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49