Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Esnafın doğal semaver keyfi
Şanlıurfalı vatandaşlar ağzının tadını biliyor. Teknolojinin günümüze göre gelişmesi çay tiryakilerini etkilemiyor. Hem doğal olması hem de yakıt giderinin olmamasının yanında damakta bıraktığı enfes  tadıyla bilinen köz semaveri soğuk havalarda vatandaşların içini ısıtıyor.
 Lezzet olarak tüp veya doğalgaz çayından farklı olan köz semaverini cadde üzerine kuran vatandaşlar hem kendileri içiyor, hem de sokaktan geçenlere ikram ediyor.
Vatandaşlara ücretsiz çay veren Şükrü Bey şunları söyledi;
“ Bu çay tüpte demlenen çaylar gibi değil. Bunun tadı var bunun yapılışında bir zevk var, emek var. Bunu içmeden önce demlenmesi için sabretmeniz lazım. Demlendikten sonra da oturur içersin. Soğuk havada öyle de bir güzel gider ki geçilmez tadından. Semaverde yapılan demleme çayın verdiği neşe yeter. Taşınması kolay gittiğin her yerde çakmağın varsa kuru çayın varsa hemen demleme fırsatın olur. Damakta bıraktığı tat kolay kolay unutulmaz. Oturup onu demlenmesini beklemek öyle güzel ki anlatılmaz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49