Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Esnafın AVM endişesi
Ramazan’ın son haftasına girilirken Şanlıurfa’da bayram alışverişi yoğunluğu devam ediyor. Kentin Yıldız Meydanı semtindeki ucuzluk pazarında geç saatlere kadar süren yoğunluk devam ediyor.
Şanlıurfalılar iftarın ardından ailece bayram alışverişine çıkıyor. gece 1-2 ye kadar açık kalan dükkanlardan alışveriş yapıyorlar. Yıldız meydanı pazarında giyimin yanı sıra açılan tezgahlarda oyuncaklar da satan esnafta, çocuk yaştaki tezgahtarların, büyükler gibi slogan atıp satış yaptığı görülüyor.
 
Ramazan Bayramının yaklaşması üzerine giyim alışverişi için çarşıya çıkan vatandaşlar, giyim mağazalarında yoğunluk oluştururken, mağaza işletmecileri ise satışlardan pek memnun değil.
Giyim mağazası işleten esnaflar, kalabalığın olduğunu ama satışların olmadığını öne sürerek, çoğu kişinin giyim pazarladığını ancak alışveriş yapmadığını söyledi.
Bu bayramda bazı işyerleri sahipleri işlerin daha sakin olduğunu iddia ederken bu durgunluğun kentte son dönemlerde açılan büyük AVM’ler olduğunu  bu nedenle , işlerin durgunluğunun nedeni kentte son zamanlarda artan büyük AVM`lere bağlıyor.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48