Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Esnaf taşınmayı bekliyor
Şanlıurfa oto galerici esnafı yapımı devam eden yeni sitenin alt yapı ulaşım yolların bitirilmesini bekliyor.
Şanlıurfa’da yapımı yaklaşık 3 yıldır devam eden oto alım sitesinin biran önce bitirilmesini isteyen esnaflar şimdiki çalışma alanlarının dar olduğunu ifade ederek; “Biran önce yeni yerimize taşınmak istiyoruz” dedi.
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk olarak aşağı sanayi kaldırıldı. Aşağı sanayideki çalışmalar devam ederken, alım satımların yeni yerine taşınması için çalışmalar başlatıldı. Yaklaşık 3 yıldır devam eden çalışmaların biran önce bitirilmesinin gerektiğini savunan oto alım satım esnafları yeni yerlerine taşınmak istiyor.
Galericiler Sitesi ilk zamanlarda çevresi boş arazi olan galericiler sitesi, bugün devlet kurumları ve binaların ortasında kalmış durumda. Zor şartlar altında iş gördüklerini söyleyen esnaflar, kendilerine tahsis edilen yerin kaba inşaatı biten yeni sitenin   tamamlanması için yetkililerden daha fazla çalışma bekliyor.
Oto Galericiler Kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar Bozkurt, sitenin yeni yerine taşınması için çalışmaların devam ettiği kaba inşaatı biten sitede alt yapı ve ulaşım için gerekli çalışmaların devam ettiğini belirti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49