Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Eşleri kuma getirdi, onlar intihar teşebbüsünde bulundular
Şanlıurfa'da iki bayan eşleri tarafından üstlerine kuma getirdi diye DSİ’ye ait sulama kanalında intihara kalkıştılar.
Olay saat 21:00 sıralarında Haliliye ilçesi Şanlıurfaspor Gap Vadisi tesisleri yanında bulunan DSİ kanalında meydana geldi. İddiaya göre 28 yaşındaki Fatma L. ile 24 yaşındaki Seher E. iki bayan eşleri kendilerinin üzerine  kuma getirip çocuklarını alıp  göstermediği gerekçesiyle Gap vadisi yanında bulunan DSİ ait sulama kanalın köprüsüne çıkarak intihar teşebbüsünde bulundular. Olayı fark eden görevlilerin olayı ihbar etmesi ile olay yerine itfaiye, polis, sağlık ekibe ve su altı polisleri intikal etti. Polisin yaklaşık bir saat iknaları sonuç vermedi iki kadın kendilerini suyun akıntısına bıraktılar su altı polisleri ve itfaiye ekipleri müdahale ederek suya atlayan kadınları sudan çıkarttı. İki bayan sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Mehmet  Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49