Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Eski Vekil Urfa'da 2 Milyon Lirayı Dolandırıcılara Teslim Etti

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesinin eski belediye başkanı ve CHP eski milletvekili Remzi Özen, dolandırıcılara 2 milyon TL kaptırdı. Çeşme Belediye Başkanlığı için, 31 Mart seçimlerinde aday adayı olan Özen, iddiaya göre kendisini telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişilere inandı. Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre; telefon dolandırıcıları Özen'e, adının ve banka hesaplarının bölücü terör örgütü PKK'nın eylemlerine karıştığını söyledi.Dolandırıcılar 'Durum ciddi' diye korkuttukları Özen'e MİT'le birlikte bir operasyon yaptıklarını, bankadaki 2 milyon lirasını çekerek kimseye haber vermeden kendilerine getirmesini istedi.

Dolandırıcıların son kurbanı CHP'li eski vekil oldu! 2 milyon lirayı elleriyle teslim etti

PARAYI URFA'YA GÖTÜRDÜ

Tuzağa düştüğünün fark edemeyen Özen, bankadaki hesabından 2 milyon lirayı çekerek dolandırıcılardan ikinci komutu bekledi. Bu kez arayan dolandırıcı kendisini emniyet amiri olarak tanıtarak parayı, Urfa Akçakale'ye getirmesini istedi. Otomobiliyle Çeşme'den yola çıkan Özen, 1357 kilometre sonra Urfa Akçakale'ye ulaşarak polis sandığı dolandırıcılara parayı verdi.

ARADI ULAŞAMADI, ŞİKAYETÇİ OLDU

Parayı teslim ettikten sonra, görevi tamamladığını söylemek için emniyet amiri sandığı kişiyi arayan ancak ulaşamayan Özen dolandırıldığını anladı. Özen, Alaçatı Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu.

HABERLER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49