Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Eski Muhtar Türkiye için 'EVET' dedi
16 Nisan referandum günler kala 'Evet' kampanyasına Şanlıurfalı eski muhtar Kamyonuna yazdırdığı 'İsottan vazgeçeriz ama Evet'ten vaz geçmeyiz Fetöcuların celladı olmak isterdim vatanım için" yazısı ile desteğini gösterdi.
Şanlıurfa’da kamyonuna 'İsottan vazgeçeriz ama Evet'ten vaz geçmeyiz Fetöcuların celladı olmak isterdim vatanım için" Evet diyorum yazdıran vatandaş dikkatleri üzerine çekti. Kamyonuyla şehirde dolaşan Bahçelievler eski Muhtarı Mehmet Karadaş evetçilerden tam destek alarak referandumda oyunun rengini belli etti. 16 Nisan’a az bir süre kala vatandaşlar farklı metotlarla desteklerini sürdürüyor. Şanlıurfa’da halk oylaması kapsamında vatandaşlarda neye oy vereceğini açık bir şekilde gündeme getiriyor.
Karadaş, "15 Temmuz ne unuttuk neden unutacağız bir karış toprağı Fetoculara yedirmeyeceğiz 15 Temmuz için inadına olsa  ölümünde olsa 'EVET' diyeceğiz kendim, çocuklarım için arkadaşımın dostumun Türkiye için 'EVET' diyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49