Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Eşini ve çocukların rehin alan zanlı cezaevine teslim edildi
Edinilen bilgiye göre, Cumartesi gecesi saat 21.00 sıralarında uygulama yapan polislere yakalanmamak için eşi ve 4 çocuğunu rehin alan cezaevi firarisi Osman B., polisin 29 saat sonra düzenlediği operasyonla yakalandı. Daha önce çocuklarını gruplar halinde serbest bırakan Osman B., eşini ise 29 saat boyunca rehin tutmaya devam etmişti. Çocukların araçtan çıkarılmasının ardından operasyon düzenleyen özel harekat polisleri, zanlıyı ve rehin aldığı eşini sağ salim ele geçirmiş ve rehine krizine son vermişti. Ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan zanlı, tedavisinin ardından İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Ardından cezaevine teslim edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49