Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Eşim 4 Çocuğuyla Beni Bırakıp Başkasıyla Evlendi

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Kamberiye Mahallesinde yaşayan 4 çocuk annesi Suriyeli Şenel El Halaf çocuklarının geçimini sağlayıp evin masraflarını karşılayabilmek için sokaklarda karton ve kağıt topluyor. Eşinden ayrı yaşayan kadının tek dileği ise çocuklarının büyütmek.

Eşim 4 Çocuğuyla Beni Bırakıp Başkasıyla Evlendi

6 Yıl önce Suriye’de devam eden İç savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya gelen Haliliye ilçesi Kamberiye mahallesinde 8-6-4, ve 1,5 yaşındaki çocuklarıyla ile birlikte yaşayan 3-26 yaşındaki Şenel El Halaf çocuklarının ihtiyaçlarını ve ev masraflarını karşılayabilmek için gecesini gündüzüne katarak sokaklarda karton ve kağıt topluyor. Bir süre önce eşi başka bir kadınla evlenen genç kadın kendisine ve çocuklarına bakabilmek için sokaklarda çöpleri karıştırdığını anlatan Suriyeli kadın, başka bir geçim kaynağı olmadığını belirterek, yardım beklediğini belirtiyor. Dört çocuk annesi kadın, tek hayalinin ise çocuklarının büyütüp kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamak olduğunu belirti.

“Çok zor geçiniyorum”

Bir süre önce eş başka bir kadınla evlendiğini ifade eden iki çocuk annesi Şenel El Halaf , “ Biz 6 yıl önce Suriye’den Şanlıurfa’ya geldik beniz biri 1,5 yaşında olmak üzere 4 çocuğum var. Eşim bir yıl önce başka bir Suriyeli kadın ile evlendi bizi terk etti. Artık bakmıyor. Ben ve üç çocuğum sokaklarda karton topluyor ve onunla geçinmeye çalışıyorum. En küçük çocuğuma komşum bakıyor. Tek isteğim bana yardım edilmesi ve bir el uzatılması. Çocuklarım için bana el uzatılsın, benim tek dileğim bu. Karton toplamaya da çocuklarımla birlikte gidiyoruz. Onları da yanımda götürmek zorundayım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49