Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

 Eroğlu’ ya Harran Tablosu
Bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şanlıurfa Belediyesini ziyaret etti.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, Bakan Eroğlu ve beraberindekilere 9 yıllık belediyecilik hizmetlerini konu alan bir sunum yaptı.
Dinlediği sunumun ardından bir açıklama yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Fakıbaba’ya hizmetlerinden ötürü övgü dolu sözler ifade ederken Şanlıurfa’daki değişime dikkat çekti.
Fakıbaba önderliğinde belediye ekibinin yürüttüğü hizmetleri yakından takip ettiğini kaydeden Bakan Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü görevini yürütürken sıklıkla geldiği Urfa ile şimdiki Urfa arasında yaşanan değişimi iyice gözlemleyebilme şansı yakaladığını söyledi.
Gerek hükümetimizin gerekse de yerel yönetimlerin bölgeye yaptığı hizmetlerle inanç turizminin önemli merkezlerinden biri olan Urfa’nın daha modern bir kent görünümüne kavuşturulduğu kaydeden Eroğlu bu hizmetlerinden dolayı Fakıbaba ve ekibini kutladığını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na ziyaret anısına bir mırra takımı ve üzerinde Harran ilçesinin sembolü olan “Kubbeli Ev”lerin yer aldığı bir yağlıboya tablosu hediye etti.
    Bakan Eroğlu ise Başkan Fakıbaba’ya el sanatları ürünü olan bir cini plaket takdim etti. 
 
Sulama Birliği Bakan Gümüş Tepsi Hediye etti
 
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Belediye Toplanrı soluna inerek Çevre illerden gelen Sulama birliklerin toplantısına katıldı. Sulama birlikleri Bakan Eroğlu’na Gümüş tepsi hediye ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49