Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Ergen Şanlıurfa’da
Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin, yürütülen kampanya kapsamında Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Gülben Ergen Okul açtı
 
Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu dernek 18. Anaokulunu sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Şanlıurfa'nın Harran İlçesindeki Akkuş Köyü'nde açtı.
 
Proje kapsamında gerçekleştirilen anaokulu açılışına, Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, İl Milli Eğitim müdürü Metin İlci, Harran Kaymakamı M. Selamı Yazıcı ve Dernek Başkanı Gülben Ergen ile ilgililer katıldı. Anaokulu, açılış töreni ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlandı.
 
Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip okulun iç donanım malzemelerinin taşınmasına bir kargo firması taşıma sponsoru olarak destek verdi. Bir otelin Şanlıurfa Şubesi ise konaklama sponsoru olarak destek verdi. Bir kırtasiye boya firması da okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.
 
Okulun açılış konuşan Gülben Ergen, "İşte bu. Hanımlar anaokulu açmaya geldim ama sözüm size. Hiçbir zaman geride durmayacaksınız. En önde duracaksınız" dedi. "Güzel anneler, çocuklarınızı anaokuluna gönderecek misiniz?" diye soran Ergen, kadınların "evet" cevabı üzerine ise, "İbrahim Tatlıses boşuna söylememiş, 'Urfa'da Oxford vardı da biz mi gitmedik' diye. İşte anaokulu, işte anaokuluna çocuklarını yollayan anneler" dedi.
 
 
Açılışta ana sınıfı öğrencilerinin çiğköfte yoğurması ve Gülben Ergen tiplemesi renkli görüntülere sahne oldu. Kendilerini davulun hareketli ritmine bırakan bazı yaşlı kadınlar ise halay çektiler. Tören sonunda okulun yapımında emeği geçenlere plaketleri verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48