Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Erdoğan'dan yardım istedi
AFAD’ın Suruç’ta 35 bin kapasiteli yaptığı çadır kentin açılışını yapmak için Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Kent merkezinde yer alan Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin de açılışını yaptı.
Okulun açılışını yapmak üzerine okula gelecek olan Emine Erdoğanı bekleyen acılı anne Meral Kaya, kocası Ali Kaya’nın bir fabrikada işçi olduğunu ve iki çocuğu ikiz birinin de kız olan 3 çocuğu için Emine Erdoğan’dan yardım istediğini ve korumalarına bir mektup verdiğini belirtti.
Altı aylık İkiz çocuklarının olduğunu ve birinin isminin Emine diğerinin ise Erdoğan iki yaşındaki çocuğun isminin ise Recep olduğunu söyleyen anne Meral Kaya, “ Benim 3 çocuğum var isimlerini Cumhurbaşkanımızın ve eşi emine Erdoğan’ın isimlerini koyduk durumumuz çok kötü eşim bir fabrikada işçi durumumuz yok. Maddi sıkıntılar içindeyiz Cumhurbaşkanımızdan ve eşinden yardım istiyoruz lütfen bize yardım edin ben bir mektup yazdım Emine hanıma korumalarına verdim umarım sesimizi duyar” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49