Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Erdoğan,"AK Parti'nin Kadın Kollarında 4,5 Milyon Kadın Üyemiz Var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra akşam saatlerinde 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda Şanlıurfalı kadınlarla buluştu. '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması' programına katılan Erdoğan, burada kadınlara seslendi.

Başkan Erdoğan'ın 8 Mart Kadınlar buluşmasında şu ifadelere yer verdi;

İnsan dediğimiz varlığın bir yanı erkek bir yanı da kadındır. Kadınlara çok haksızlık, adaletsizlik yapılmıştır. Kadınları bu tür haksızlıklardan kurtarmak istediğini söyleyenler onları daha kötü bir duruma sürüklemiştir. Hep kadınlarımızın yanında yer aldık .Kadınlarımızı hak ettikleri yere getirmek için gayret ettik. İstanbul il başkanlığı ve Beyoğlu belediye adaylığından başlayarak sorumluluk üstlendiğim her dönemde kadınlarımızla beraber yürüdük. Kadınlarımız hep en önde yer alıyor.

"MERHUM ANNEM İLE EŞİM VE KIZLARIM EN BÜYÜK DESTEKÇİM OLMUŞLARDIR"

Merhum annem ile eşim ve kızlarım en büyük destekçim olmuşlardır. Kadın eli değmesi diyoruz ya kadın ellerinin değmesi sayesinde bu günlere gelmişimdir. Değerli hanımefendiler Anadolu demek Anadolu kadını demek. Anadolu kadını bu topraklar gibi çilekeştir, kurucudur, yapıcıdır, hep ayakta kalandır. Bu topraklara vatanımız diye sarılabiliyorsak bundan kadınlarımızın önemli bir yeri vardır.

"AK PARTİ'NİN KADIN KOLLARINDA 4,5 MİLYON KADIN ÜYEMİZ VAR"

15 Temmuz gecesi darbecilerin karşısına aslanlar gibi dikilen kadınlarımızı ömrümüz boyunca şükranla yaad edeceğiz. Kadınlarımızı niçin toplumsal hayatta hak etikleri yere ulaştırmamız gerektiğinin en somut halidir. Biz kadınlarımııza partimizde hep öncelik veriyoruz. AK Parti'nin kadın kollarında 4,5 milyon kadın üyemiz var. Kabine'de iki kadın bakanımız var.

"BÖYLE BİR FELAKETE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Aile yapımızı sarsmaya yönelik saldırılar altındayız. Bu saldırılar dolaylı yolla yapılıyor. Bireyi ailesinden kopardığınızda onu istediğiniz gibi savunmanız, korkutmanız, kullanmanız kolaylaşır. Şehirleşmenin artmasıyla anne baba çocuklar ve torunlardan oluışan geniş aile ciddi oranda ortadan kalktı. Çekirdek aileye döndük. Birileri buna bile tahammül edemiyor. Böyle bir felakete asla izin vermeyeceğiz. 3 çocuk tavsiyemi özel hayata müdahale gibi göstermek için çabalıyor. Urfalı kardaşlerim bu kabloda çok parlak. Bugün 4 çocuğa sahip olduğum için Rabbime hamd ediyorum. Ama az keşke daha çok oldaydı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49