Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Erdoğan yeni Başbakanı açıkladı
AK Parti MYK toplantısı sonrası yeni başbakan açıklandı.

Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sona erdi. Recep Tayyip Erdoğan Yeni Başbakan olarak Dış işleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı'na seçilen Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan salona yanında Ahmet Davutoğlu'yla birlikte girdi. Süleyman Soylu Erdoğan'ı kürsüye davet etti.
 
Erdoğan sözlerine şöyle başladı;
 
"Çok değerli basın mensupları değerli yol arkadaşlarım ve aziz milletim öncelikle hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Birazdan MKYK'da alınan kararları aziz milletimize ve dünyaya açıklayacağız. Ak Parti'de yaşanan gelişmeler dünya tarafından yakından takip ediliyor. Bu konuda kuyumcu titizliğiyle bir çalışma yürüttük. Belli bir aşamaya gelmiş bulunuyoruz. 14 ağustos 2011'de Ak Parti bütün işlerini istişare ile yapar demiştik. Ve biz bugüne kadar bundan hiçbir zaman taviz vermedik.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49