Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Vali Tuna'yı ziyaret etti
Sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya gelen Bilal Erdoğan ve İsmail Emanet, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yla birlikte ilk olarak Balıklıgöl’ü ziyaret etti. Ardından Eyüp Peygamber Makamını ziyaret eden heyet, Valilik ziyaretleri öncesinde bazı temaslarda bulundu. Daha sonra Şanlıurfa Valiliğini ziyaret eden Bilal Erdoğan ve İsmail Emanet’i Vali Güngör Azim Tuna karşıladı.
Bilal Erdoğan; kendisine ve beraberindeki heyete gösterilen ev sahipliğinden ötürü Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya teşekkür etti. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise: “Tügva Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Bilal Erdoğan beyefendiyi ve Vakıf Başkanı ile yöneticilerini ilimizde ve Valiliğimizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Valilik ve Büyükşehir Belediyesini ziyaretlerinin arkasından Tügva İl Binasının açılışını yapacağız. Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Özellikle Şanlıurfa’da, Türkiye’nin en genç vilayetinde, Türkiye’nin geleceğini emanet edeceğimiz bu gençlere ne yapsak azdır. Bunun için sivil toplum kuruluşlarımız, vakıflarımız ve diğer derneklerimiz ülkemizin ortak geleceği için hepsi aslında öncelikle gençlerimize yatırım yapmak zorundalar. Bu konuda zaten ortak hassasiyete sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu vesileyle Türkiye Gençlik Vakfına yaptığı çalışmalarda başarılar diliyoruz. Her türlü desteği verdiğimizi ve bundan sonra da vereceğimizi ifade etmek istiyoruz” dedi.
Ziyaretin sonunda Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından Bilal Erdoğan’a ziyaretin anısına Balıklıgöl yağlı boya tablosu, İsmail Emanet’e de yöresel fincan takımı hediye edildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49