Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Talimatı Verdi! AK Parti Sahaya İniyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın vatandaşın mesajının tam olarak anlaşılması için verdiği araştırma yapılması talimatının ardından AK Parti’de çalışmalar başladı. AK Parti, 31 Mart sonuçlarını inceleyecek.
Önceki gün Erdoğan’ın MYK toplantısında da üzerinde durduğu seçim raporu ile ilgili partide hazırlıklar başladı. Bu kapsamda farklı saha çalışmaları yapılacak. İlk etapta teşkilat, belediye başkan adayları ve milletvekillerinden ilk izlenimlerini alacak olan AK Parti, sahada sivil toplum örgütlerinden vatandaşa kadar herkesi dinleyecek. Daha sonra sahadan alınan sonuçlarla teşkilatın hazırladığı rapor karşılaştırılacak.
81 İL’E AYRI RAPOR
Hazırlanacak raporda, il il, belde belde adayların analizleri de yer alacak. Eksikliklerin neler olduğu, kampanya boyunca nelerin doğru, nelerin yanlış yapıldığı araştırılacak. Seçim sürecinde yürütülen kampanyaların ve söylemlerin etkilerine de bakılacak.
KAMPTA TARTIŞILACAK
Raporun ardından nerede sıkıntı varsa tespit edilecek, eksiklikler ve sıkıntılar giderilecek. Yapılacak saha araştırmalarında anketlerden de yararlanılması planlanıyor. Yapılması planlanan anket çalışmasıyla bazı illerde yaşanan oy kayıplarının nedenleri ayrıca araştırılacak. Yapılacak saha araştırması sonuçları bu ayın son haftası yapılacak Kızılcahamam kampında da değerlendirilecek. 26 Nisan’da başlayacak üç günlük değerlendirme toplantısına il, ilçe ve belde belediye başkanları katılacak. Erdoğan’ın katılacağı kampta raporlar ve çalışmalar kapsamında yapılacak istatistiki bilgiler masaya yatırılacak.
KAYNAK: YENİŞAFAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49