Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Erdoğan son dakika açıkladı! 31 şehre giriş çıkış yasaklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Türkiye'deki corona hastalarının veya bunlara hastalığı bulaştıranların önemli bölümlerinde Avrupa ve ABD seyahati olması düşündürücüdür. Türkiye koronavirüs ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Batı ülkelerinin sağlık sisteminin yetersiz kaldığı açık. Dünyada salgından etkilenenlerin sayısı 1 milyon 30 bine ulaşmıştır.

Salgınla ilgili mücadelede attığımız adımlara bu gece yenisi geliyor. Ülkemizin 30 büyükşehir ile Zonguldak'ı araç giriş çıkışlarına kapatıyoruz.

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta başlatacağımız araç giriş çıkışlarına 15 gün süre ara verildi. 20 yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı getiriyoruz.

Pazar yerleri ve marketler gibi tüm toplu alanlarda herkesin maske takması zorunlu hale getirilecek. Tüm kamu alanlarında sosyal mesafeye dikkat edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49