Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Şanlıurfa’da
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan Tarihi Balıklıgöl platosunu gezdi.
Bilal Erdoğan’ı GAP Havalananda Şanlıurfa Valisi Azim Güngör Tuna, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci karşıladı. 
Bilal Erdoğan İbrahim Peygamber’in ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl Platosunu gezdi. Erdoğan, Hz. İbrahim’in doğduğu mağaradan şifalı su içti dua etti. Balıklara yem attı, Şanlıurfalıların yoğun ilgi gösterdiği Erdoğan,  vatandaşlarını isteklerini not aldı. Erdoğan ardından Eyüp peygamber makamını ziyaret etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49