Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Erdoğan'ın Talimatıyla Urfa'da Aşure Dağıtıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde düzenlenen aşure etkinliği kapsamında Şanlıurfa'da’ 5 bin kişiye aşure ikramı yapıldı. Rabia meydanında gerçekleştirilen aşure dağıtımına Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Sayın Metin Yener Vali Abdullah Erin, AK Parti il başkanı Bahattin Yıldız, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ve diğer yetkililer, vatandaşlara, aşureliklerden Cumhurbaşkanlığı forsu resmedilen kazandan vatandaşlara aşure ikram etti. Şanlıurfalılara ikram edilen aşure vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, " Bu aşure günü programına bugün aramızda Cumhurbaşkanlığımızı temsilen Personel Prensipler Genel Müdürü Metin Yener'le birlikte burada bu sıcak havaya rağmen Şanlıurfalı kardeşlerimizin, peygamberler şehrinin evlatlarının yoğun ilgisi var. Cumhurbaşkanlığımızın bu vesileyle selamlarını sevgilerini Şanlıurfalı kardeşlerimizi iletmek gerekiyor. Muharrem ayı hepimizin bildiğimiz gibi bizim hayatımızda önemli bir yeri vardır. Cumhurbaşkanlığımızın bugün liderliğinde, öncülüğünde yaptığı ve aslında büyük bir davanın da anlamlı bulduğu aylardan birisidir. Personel Prensipler Genel Müdürü Metin Yener'de buraya kadar teşvik ettikleri için, bizimle beraber oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa’da gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Aşure İkramına katılan, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Metin Yener ise, tarihi anlamı büyük olan böyle bir günde Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muharrem ayının, tarihimizde önemli dönemeçlerden birisi olduğunu kaydeden Yener, “Bu milletin özelliklerinden bir tanesi de her zaman zulmün ve zalimin karşısında durmuş olmaktır. İnşallah bu günler bizim birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirir. Dünyada devam etmekte olan zulümleri durdurmak için güçlü olmamız gerekiyor. Bunun için de birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Bu tür programlar da bizim birlik ve beraberliğimizi pekiştiren araçlara dönüşüyor. Bu vesile ile bu mübarek şehirde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı başta Sayın Valimize, il yönetimine ve tüm Şanlıurfa halkına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49