Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Gönül Eğitim Parkında  Mezuniyet Heyecanı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve yeni nesil öğrenme olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 32 yerleşik ilde 9 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (Mobil Öğrenim Birimi) ile çocuklarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye Eğitim Gönüllüleri, her yıl yaklaşık sekiz bin gönüllüsünün desteğiyle kuruluşundan bu yana 3 milyona yakın çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkı sağladı.

Geçtiğimiz günlerde ise, Şanlıurfa / Eyyübiye İlçesi Ertuğrul Gazi İlkokulundan bu yıl mezun olan İlkokul 4.sınıf öğrencileri için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Şanlıurfa Sevgi - Erdoğan Gönül Eğitim Parkında mezuniyet töreni düzenledi. Okul idarecilerinin, öğretmenlerinin ve gönüllülerin katılımı ile gerçekleştirilen törende çocuklar müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Öğretmenlerinin ellerinden mezuniyet belgelerini alan ve ardın ilk kez kep atan mezunlar mezuniyet pastalarını hep birlikte kestikten sonra ilkokul öğretmenleri ile vedalaşarak ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49