Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Erbakan Urfa'da Anıldı

Türkiye siyaseti için ve bilimi için önemli bir yere sahip olan ve milli görüşün simgesi olan Necmettin Erbakan hoca efendinin vefatının 7. Yıl dönümünde Şanlıurfa Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanlığı Balıklıgöl’de bulunan Dergâh Cami’nde Cuma Namazı çıkışında vatandaşlara hayrı olarak helva dağıttı. Necmettin Erbakan’ının vefatının 7. Yıl dönümü dolayısı ile yapılan etkinliğe vatandaşlar oldukça ilgi gösterdiler. Yapılan programa Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz’da katıldı.

‘Erbakan Hoca Türkiye için büyük işlere imza atmıştır’

Burada basına açıklamada bulunan Mustafa Niyazi Yanmaz, “Bugün Erbakan hocamızın ahirete ithalinin 7. Yılı Erbakan hocamız bir bilim adamı, bir siyaset adamı Türkiye’ye hep ilkleri getirmiş bir adamdır. İlk olarak 1960’lı yıllarda yapılan Devrim Otomobilinin mühendisliğini yapmıştır. Almanya’da leopar tankların gelişmesinde çok büyük başarılara imza atmış bir kimsedir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde siyaset sahnesinde tüketen bir ülke değil, üreten bir Türkiye, sanayileşmesilerken bir ülke bu çerçevede siyaset sahnesinde büyük değerler kazanmıştır. Bugün Türk siyasetinde görmüşler olduğunuz mevki makam sahibi insanlar hep kendisinin öğretisinden ve partisinden geçmiş insanlardır. Erbakan hocamız birçok parti kurmuş ve farklı nedenlerden dolayı kapatılmıştır. Şimdi tarih ne kadar milli görüşe eziyet ettiğini zülüm edildiğini yazıyoruz. Ama bu süreç içerisinde tekrardan saadet Partisi kuruldu, biz Saadet Partisi olarak siyasi çalışmalarımızı toplantılarımızı yapıyoruz.” dedi.

‘İslam aleminin en büyük düşmanı ABD ve İsrail’dir’

“Biz her zaman diyoruz ki Türkiye’de işsizlik olmasın, üreten bir Türkiye olsun, sanayileşen bir Türkiye olsun Türkiye Avrupa Birliği kapılarında sürünmesin.” Diyen Yanmaz, “İslam âleminin en büyük düşmanı olan adeta yeryüzünden büyük şeytan olarak adlandırılan ve onun perde arkasındaki sponsoru İsrail’in Amerika Birleşik Devletinin, fitnesine İslam’ı âlemi düşmesin. Bunun için Türkiye’nin ve İslam açısından hak ettin ülkesi için çalışan ülkesini seven iş birlikçi olmayan üreten ana menfaati ön plandan alan maddi ve manevi kalkınmayı ön plana alan bir Türkiye ve İslam âlemi lazımdır. Bunun niyeti İslam birliğine gitmektir. Nasıl Avrupa Birliği varsa, NATO varsa İslam âleminin ve İslam ülkelerinde bir arya gelip İslam Birleşmiş Milletlerini kurmaları gereklidir.” Diye konuştu.

‘Bizim aramıza fitne konulmuş birbirimizi yiyoruz’

“Eğer biz bunu beceremesek yapamazsak, suyun üzerindeki çerçöp gibi İslam’ı âlemi zillet içeresinde olur.” Diyen Yanmaz, “Bugün Afganistan’da Senpeştusun, sen özbeksin, sen taciksin diyerek aralarını fitne sokulmuş onlar birbirlerini yiyorlar. Ortadoğu’da bizim Coğrafya ’da bizim ülkemizde ve çevre ülkelerimizde sen Kürt’sün, sen Türk’sün, sen Arap’sın, sen Şii’sin diye bizi de birbirimize kırdırıyorlar. Bu Şeytan olan ABD’nin oyunun olduğu açık, bizim kutsal kitabımızda Cenab-ı Hak diyor ki Yahudi ve Hristiyanları kendinize dost edinmeyin. Bizim bütün İslam âleminin Allah’ı bir bizim bu kadar birlikteliğimiz varken, bu kâinatın sultanı hepimizin gözbebeği peygamber efendimizi Hazreti Muhammed (s.a.v) yolunda gitmek varken maalesef biz onun ümmeti olarak çok yerlerde sürünüyoruz. ahirete ithalinin 7. Yıl bunun tek sebebi Allah’ın sükûnetine sarılmamamız, peygamberin sünnetine sarılmamızdır.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49