Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Enka Koleji Öğrencileri Hayati Harran-i de
İstanbul Özel ENKA Lisesi’nde eğitim-öğretim gören 18 kişilik öğrenci grubu, “Topluma Hizmet Projesi” kapsamında Şanlıurfa Belediyesinin Hayati Harran-i Gençlik Merkezine geldi.
Şanlıurfa Belediyesi’nin davetlisi olarak kente gelen ve bir hafta boyunca Hayati Harrani Gençlik Merkezi’nde Urfalı çocuklarla birlikte olacak olan öğrenciler, yetenekleri doğrultusunda hazırladıkları istasyonlarda Urfalı öğrencilerle gün boyu eğitici ve öğretici etkinlikler yapacaklar.
Şanlıurfa’da yaşamını sürdüren 6-15 yaş arası imkânı kısıtlı gençlerin sosyal ve sanatsal faaliyetlere katılımlarını teşvik etmek amacıyla bir dizi eğitimin yer alacağı projede, İstanbullu öğrenciler, Urfalı çocuklara öğrenme, problemleri çözme, katılım, takım çalışması, proje geliştirme gibi birçok konuda katkıda bulunacaklar.
Şanlıurfa’nın tarihi dokuları ve kültürel değerlerini de görme ve tanıma imkânı bulacak olan İstanbul ENKA Koleji Öğrencileri, proje kapsamında Urfalı gençlerle tiyatro, müzik, takı, tasarım gibi alanlarda deneyimlerini aktaracaklar
1 hafta süreyle Hayati Harran-i Gençlik Merkezi’nde 10 ila 15 saatleri arasında çeşitli dallarda atölye çalışması yapacak olan gençler tatil dönemini Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da geçirmekten mutlu olduklarını söylediler.
15 öğrenci, 3 öğretmen ile birlikte İstanbul’dan Şanlıurfa’ya geldiklerini belirten, İstanbul Enka Lisesi Sosyal Sorumluluk Koordinatörü Sevin Aydemir,  yaklaşık 150 Urfalı çocuğa sanatsal ve sportif amaçlı eğitimler vereceklerini söyledi.
Proje hakkında bilgi veren Süzer, “Bu yıl 4. kez Urfa’ya geliyoruz. Enka Lisesi olarak Urfalı çocuklarımızla buluşmak bence çok güzel. Amacımız, Hem kendi öğrencilerimizi farklı bir ortamla tanıştırmak hem de Urfalı kardeşlerimizi İstanbullu öğrencilerle buluşturmak. “Topluma Hizmet Projesi” kapsamında Urfa’da bizlere destek olan Şanlıurfa Belediyesi’ne ve çalışanlarına teşekkür ediyorum ” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49