Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Eniştesini Öldürdü
Şanlıurfa’nın Veysel Karani Mahallesinde dün gece bilinmeyen bir nedenle dolayı bir kişi eniştesinin evine gelerek eniştesini silahla öldürdü.
Olay gece geç saatlerinde Veysel Karani Mahallesinde meydana geldi. henüz nedeni belli olamayan bir nedenden dolayı M.Ç. eniştesi Ahmet K.’ yı silahla vurdu. Vatandaşların haber vermesiyle olaya yerine çok sayıda Polis. Sağlık ekibi geldi. Ağır yaralı Ahmet K. Ambulansla Ahmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesin kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulamayarak öldü. Cinayet zanlısı M.Ç.  Polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan Cinayet zanlısı sağlık raporu için Balıklıgöl devlet Hastanesine getirildi. ardından Adliye'ye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49