Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Engelliye “Engelsiz” Tatil Hakkı!
Şanlıurfa Zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam derneği, 100 engelli ve refakatçisi ile birlikte Mersin'in Kızkalesi ilçesinde 7 gün boyunca tatil yaptı. Kızkalesi'nde tatil yapan engelli ve refakatçileri denizin keyfini çıkartıp , Türkü söyleyip göbek atıp sosyal aktivitelerde bulundular.
Çeşitli yaş ve engel türünden oluşan 100 kişi gün Kızkalesi plajında denize girerek serinleme fırsatı buldu. İlk defa denize girmenin heyecanını yaşayan engelli bireyler bu organizeyi yapan kişilere teşekkür ettiler.
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ,“Engellisine sahip çıkan toplum gelişmiş toplumlardır. Engelli insanlara sahip çıkmak sosyal sorumluluğun yanı sıra bir insanlık görevidir. Sosyal Gelişim ve Deniz Eğitimi Kültür Gezi Projemiz dahilinde Mersin Kızkalesi'ne 7 günlük kültür gezisine engelli ve ailesiyle beraber toplam 100 kişi katılmıştır. Bu gezimizin gerçekleştirmemiz için Haliliye İlce Belediyemiz katkı sağlamış bulunmaktadırlar. Deniz Plajında Engellilerimizin rahat denize girmeleri için Engellilerimize açılan alan ve misafir perverliğinden dolayı MHP Mersin Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Kocamaz'a ve Genel Müdürlerine, Kızkalesi deniz plaj saha sorumlusuna ve Bu gezimize katkı Sunan Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol'a teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48