Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Engellilere sahip çıkıldı
 Mustafa Bayar
Yaklaşık 5 milyon liraya mal olan  Türkiye'nin en büyük Engelliler Koordinasyon Merkezine Büyükşehir sahip çıktı.
Atıl durumdaki Paşabağı’nda Hal Pazarı yakınlarındaki Engelliler Koordinasyon Merkezine Büyükşehir sahip çıktı.  Güçlendirme çalışmaları başladı.
Türkiye’nin en kapsamlı engeliler koordinasyon merkezi olarak dizayn edilen Şanlıurfa Belediyesinin Engeliler Koordinasyon Merkezi 14 bin metrekarelik alana İçerisinde, Spor Salonu, Kapalı Yüzme Havuzu, Çok Amaç ve Park Bahçesi bulunan Türkiye’nin en kapsamlı Engeliler Koordinasyon Merkezi açılmasıyla birlikte duvarlarında derin çatlaklar oluştuğu ve kapılarının taşıyıcı kolonlarının zarar görmesiyle açıldığı gibi kapandı.
Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba döneminde, engelli derneklerine yönelik olarak hayata geçirilen proje 2014 yılı Mart ayında tamamlanmış, yaklaşık 5 milyon lira harcama yapılan tesis, zeminde kayma görülünce boşaltılmıştı. Kolonlarında yer yer çatlaklar oluşan tesis için güçlendirilme, çalışması  Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin el atmasına çalışmalar başladı.
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, Engelliler koordinasyon merkezinin güçlendirilmesine vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'te teşekkür eden Satoğlu," Daha önceki Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba engellilerin her zaman yanında olduğunu ispatlamak ve Engellileri bir araya toplamak amacıyla bir Engelliler koordinasyon merkezi yapımına karar verdi ve Limak şirketiyle birlikte Engelliler merkezini hayata geçirdi. Ancak Engeliler merkezinin yapımı aşamasında veya müteahhit hatasından teknik sorunlar nedeniyle Engelliler merkezinde oluşan çatlaklar nedeniyle bugüne kadar taşınamadık 3 Aralık Dünya Engelliler günü Büyükşehir Belediye Başkanı Olan  Av. Nihat Çiftçi bu işi Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte söz vererek 3 aya kadar Engelliler koordinasyon merkezinin güçlendirme çalışmasının yapılacağını söyledi. Koordinasyon merkezinde oluşan çatlaklar nedeniyle bizim can güvenliğimiz Büyükşehir belediye başkanımız tarafından merkeze girmemize müsaade edilmedi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi verdiği sözü tuttu, bir firma tarafından Engelliler koordinasyon merkezimizin altına destekleme çalışmaları başladı. Engelliler adına çok sevindik daha önce Büyükşehir ve İçişleri bakanlığının denetleme dair başkanlığı tarafından desteklenen Hobi Bahçemiz vardı oraya her gün girip çıkan kişiler ve Veliler kahroluyordu. Çünkü bina atıl durumuna düştü, oluşan manzara velileri dedirgin ediyordu, Ama şimdi Büyükşehir Belediyesi Av. Nihat Çiftçi bu duruma el attı ve şuanda koordinasyon merkezimizin güçlendirme çalışmasına başlandı şahsım ve Engelliler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49