Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Engeliler umutla yürüyecek
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen ‘‘Umutla Yürüyorum’’ kampanyası kapsamında 22 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve kentteki okullara, kamu kurumlarına ve insanların yoğun olduğu yerlere bırakılan kapak toplama kutularında biriken kapaklar tekerlekli sandalyelere dönüştürülerek ihtiyaç sahiplerine veriliyor.
 
Bu kapsamda proje kapsamında 1 ayda toplanan kapaklardan elde edilen 22 adet tekerlekli sandalye tarihi Balıklıgöl yerleşkesi içerisindeki Bedensel Engelliler Derneği önünde düzenlenen törenle teslim edildi. 
 
Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu amaçlarının hem çevreyi temiz tutmak hemde toplumsal bir yarar sağlamak olduğunu belirtti. 
 
Projenin 4'üncü aşamasında olduklarını ve bugün verdikleri tekerlekli sandalyelerle proje kapsamında 100 tekerlikli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını aktararak şunları kaydetti:
 
"İlkokul ve ortaokul seviyesindeki çocuklarımıza bir toplumsal bilinç ve sorumluluk aşılamak istiyoruz. Projeye beklediğimizin üstünde katılım var. Engelli kardeşlerimize bir nebze de olsa katkımız olursa ne mutlu bize. Şanlıurfa'da ki tüm engelli kardeşlerimiz tekerlekli sandalye sahibi olana kadar projemiz devam edecek."
 
Dernek Başkanı İbrahim Tapşık ise mavi kapak proje kapsamında şimdiye kadar 4 periyod halinde yaklaşık 100 adet tekerlekli sandalye aldıklarını dile getirerek, ‘‘Bu projenin mimarı Emniyet Müdürü ve Şube Müdürleridir. Bu kampanya tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızın ihtiyacını gidermek amaçlıdır. Şanlıurfa’da başta okullara, Emniyet Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49