Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

En çok  çocuklar sevindi
 “Her mahallemize en az bir adet çocuk oyun parkı yapacağız” diyerek söz veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Hayati Harrani mahallesindeki parka kurulan çocuk oyun grubu çocukların büyük ilgisini gördü
Gençliğe ve çocuklara yönelik çalışmalarıyla kamuoyundan takdir toplamaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından her mahalleye park yapımına devam ediliyor. Son olarak Hayati Harrani mahallesinde tamamlanan parka çocuk oyun grubu kuran ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalleye kurulan çocuk oyun grubu çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Ekiplerin çocuk oyun grubunun montesi esnasında alana akın eden çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Henüz tam olarak tamamlanmayan ve zemine kauçuk döşemesi için hava şartlarının elverişli olmasını bekleyen ekipler, çocukların ilgisine duyarsız kalmayarak çocukların oyun gruplarında oynamalarına engel olmadı.

Modern ve yaşanılabilir bir kentte çocuk oyun parkları ile dinlenme tesislerinin büyük bir öneme sahip olduğuna vurguda bulunan Başkan Ekinci, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hizmet etmeyi kendimize borç bildik. Bundan dolayı da seçim döneminde her mahallemize bir adet çocuk oyun parkı yapacağımıza dair söz verdik. İlk parklarımızın yapımına da Direkli, Akabe, Akşemsettin, Toki Batikent, Topdağı, Hayati Harrani mahallelerimizden başladık. Bunların devamı gelecek.” Dedi.

Hayat Harrani Mahallesi Süleyman Şah caddesinde bulunan Park 19.750 metrekare olup ilçemizin en büyük parklarındandır. Park içinde rekreatif faaliyetleri artırmak, vatandaşların ihtiyaç duyduğu kullanımlara cevap vermek adına yenileme çalışmalarına başlanmıştır.

Oyun Parklarında oynayan çocuklar da sevinçlerini şöyle dile getirdiler: ” Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ederiz. Bizlere böyle güzel oyun parkları yaptığı için mutluyuz. Bizler burada oyun oynuyoruz. Daha çok park olsun, daha çok oyun parkları olsun.”

Hayati Harrani Mahallesindeki parkın içerisinde 2 adet oyun grubu, salıncak, tahterevalli, tırmanma oyun grupları gibi birçok donanıma sahip oyun grupları mevcut olup vatandaşların hizmetine sunulmayı bekliyor. Yine park içinde oturma bankı, çatılı oturma bankı, çöp kutuları gibi modern kent donatıları ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49