Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

En anlamlı bağış
 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’ne bin bir adet gıda yardım kolisi verdi. Başkan Demirkol paylaşımdan ve kardeşlikten yana olduklarını söyledi.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Haliliye’nin dört bir yanında Ramazan Ayı boyunca aralıksız olarak kurulan iftar çadırları ve sahur çadırında vatandaşlara iftar ikramı veriliyor. Hastanelere ve evlere iftar servisinde bulunan Başkan Demirkol, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri dağıtıyor.
Başkan Demirkol Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’ne kayıtlı ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı. Başkan Demirkol, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere bin bir adet gıda kolisini Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’ne teslim etti.
İki kamyon gıda kolisi Aşevi’ne teslim edilirken ihtiyaç sahibi aileler kolilerini Aşevi yetkililerinden teslim aldı.
Aşevi’nin hayır işi olarak hizmet verdiğinin altını çizen Başkan Demirkol, “Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’nin yöneticileri başta Aziz hocam olmak üzere; Ali Topal Hocamız, Emin Demirkol, Hüseyin Odabey ve sayın Nazif Kutluoğlu’na bu yardımları dağıtmada mesai sarf ettikleri için teşekkür ediyoruz. Biz Hqaliliye Belediyesi olarak insanlarımızın huzurlu ve mutlu olması bizim en büyük hedefimiz. Bu bakımdan dezavantajlı kesimler, maddi geliri düşük kesimlerin Ramazan’da bizimle paylaşmasını, Paylaşma duygusunu kardeşliğin gelişmesini istiyoruz. Sayısı bin bir olan Gönüllü Kuruluşlar Aş Evinin tüm üyelerine birer gıda kolisi Haliliye Belediyesi olarak getirdik. Yetkililerimize teslim ettik. Bu kuruluştan kaydı olanların bilaistisna hepsi istifade edecektir. Biz paylaşmadan yanayız. Kardeşlikten yanayız. Aynı zamanda bu yardımları verirken Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bize sağlamış olduğu bütçeden bu kaynağı kullanıyoruz. Her zaman söylediğimiz bir şey var soframız bir, duamız bir, gönlümüz bir, gayemiz bir ve bu gaye uğruna hepimiz karınca kararınca çalışıyoruz. Ben tüm kamuoyuna saygılar sunuyorum” dedi.
Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Derneği yetkilisi Aziz Kutluay ise Başkan Fevzi Demirkol ve ekibine teşekkür ederek, tüm muhtaç ailelerin yüzünün güldüğünü ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48