Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor bayram sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Emniyetten sürüş semineri
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü tarafından “Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri” konulu seminer düzenlendi Özellikle resmi hizmet araçlarının bilinçli, güvenli ve ekonomik bir şekilde kullanılması amacıyla polis memurlarına görüntülü seminer verildi.
 
Seminerin amacı; kazaların oluşmadan önlenmesi, tüm sürücülerin kurallara uyması, insan sağlığı ve kazalara bağlı olarak milli servetin heba edilmesinin engellemesi olarak ifade edildi.
 
Şanlıurfa DSİ Konferans Salonu’nda seminere İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Yorgancı, emniyet birim ve şube müdürleri ile ilgili personel katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın ardından  Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu yaptığı konuşmada” Arkadaşlarımızın hizmet içi kapsamında kurslarından birisini burada devam ettireceğiz buda Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri ülkemiz yeni yeni toparlanamaya başlandı. Elde edilen araç ve gereçleri en etkin kullanmak için sizlerden gayret bekliyorum,  Her yıl yaşanan yüzlerce kazada milyonlarca liralık milli servet, vakit ve kişilerin sağlık yönünden kayıpları oluştuğunu belirten  Likoğlu özellikle resmi plakalı araçların trafik kurallarına daha bir titizlikle uyması gerektiğinin altını çizdi. Polis memurlarına zorunlu olmadıkça kırmızı ışık ihlali yapılmaması yönünde hatırlatmada bulunan Likoğlu yasaların herkes için eşit şekilde uygulandığını söyledi.
 
Daha sonra Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı’ndan gelen Emniyet Amiri Arif Çeltikoğlu görüntülü slayt eşliğinde ileri sürüş teknikleri sunumunu yaptı. Trafikte alınacak basit tedbirlerle büyük kazaların önlenebileceğini video slaytlar eşliğinde hafızalara kazıdı.
 
Öğlenden Sonraki Eğitim Gap Arena Stadın Yanında  Uygulamalı olarak sürücülere verildi. Seminer 31 Ekim- 1 Kasım tarihleri arasında 4 oturum halinde devam edecek.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48