Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı: 2 Polis Şehit
Adana'nın Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen saldırıda 2 polis memuru şehit oldu.
Saat 02.35'de bir grup PKK'lı, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Kısa süreli çatışmada 2 polis memuru olay yerinde şehit olurken, emniyet binasının bahçesine farklı noktalardan girmeye çalışan 2 PKK'lı da öldürüldü. Saldırıyı gerçekleştiren 2 PKK'lı ise gecenin karanlığından yararlanarak kaçtı.
2 Polisin Şehit Düştüğü Saldırıda 2 Terörist de Öldürüldü
İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek çatışma hakkında bilgi alıp, inceleme yaptı. Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, çatışmada 2 polis memurunun şehit olduğunu söyledi.
Saldırının gerçekleştiği bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, şehit polis memurlarının İsa İpek ve Serdar Kazar olduğu tespit edildi. Şehit polislerin cenazeleri Pozantı Devlet Hastanesi morguna gönderildi. İsa İpek'in Adana, Serdar Kazar'ın Bingöl nüfusuna kayıtlı olduğu, ailelerinin Adana'da yaşadığı öğrenildi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49