Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

EMİTT Fuarında hazırlık
Bu yıl 30 Ocak -2 Şubat 2014 tarihlerinden 18. kez, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile yapılan EMİTT 2014 Turizm Fuarına geçen yıl 67 ÜLKE, 58.920 Profesyonel Ziyaretçi, 72.000 Tatilci Olmak Üzere Toplam 131.000 Kişi Katılım Sağlamıştır.
Emıtt fuarında, Türkiye’nin belli başlı tüm Seyahat Acenteleri, Tur operatörleri, otelleri, 200’ün üzerinde beldesi, 67 ülkeden yüzlerce katılımcı yer almaktadır. Bu yıl Konuk Ülke Olarak Arjantin seçilmiştir.
 
Valilik Koordinatörlüğünde hazırlanan  fuar çalışmalarına Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Şanlıurfa Belediyesi, Gap İdaresi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası, ŞURKAV katkılarıyla Şanlıurfa Standı Beylikdüzü Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezinin 5. Salon 562 Nolu Stant’ında Seyhat Acentaları Ve Otelcilerin Bulunduğu Holde 104 M2 ‘Lik Alanda Yer Alacaktır.
 
STANT’DA DAĞITILMAK ÜZERE ;
 
1- Şanlıurfayı Gezelim Broşürü Türkçe ve İngilizce
 
2- Şanlıurfa Tanıtım Belgeseli
 
3- Bez Çanta (Küçük Boy)
 
4- Göbeklitepe baskılı Plaj Çantası
 
5- 2014 Duvar Takvimi ve Masa Takvimi
 
6-Göbeklitepe resimli magnet
 
7-Profesyonel şirket yetkililerine verilmek üzere İlimizin tanıtım bilgilerini içeren 8 GB Flaş bellek dağıtılacaktır.
 
Ayrıca; Balıklı göl revaklarından oluşan görkemli bir şekilde hazırlanan Stant’da ilimizin tarihi mekan görselleri yanında Göbekli Tepe stellerinden oluşan bir alan hazırlanarak Göbekli Tepe imitasyonları sunulacak, 200 kğ.lık Nur-Buz firması tarafından Buzdan yapılmış Urfa Kalesi ve Urfa İsot’u heykeli sunumu yapılacak. Misafirlerin İlimizin tarihi ve kültürel alanlarını 360 derece gezmelerini sağlayacak kiyokslarla gösterim yapılacak, Gelen misafirlere 4 günlük fuar süresince günde 2 kez çiğ Köfte sunumu yapılacaktır.
 
Sayın Vali Yardımcımız Cengizhan Yılmaz Başkanlığında Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Aykut Hakan Kutluhan Koordinatörlüğünde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa Belediyesi Klt.ve Sos.İşl.Müdürü Necmi Karadağ, Ticaret ve Sanayi Odasından Mustafa Taş, Karacadağ Kalkınma Ajansından Halil Çakallı ve ŞURKAV dan Mustafa Akgün tarafından temsil edilecektir. Katılımcı kurumlarla birlikte standımızda ilimizdeki Turizm İşletmelerinden El-Ruha Oteli - Harran Oteli -Cevahir Konukevi - Kaliru Turizm Seyhat Acanatsı ve Cem Göncü Turizm Seyhat Acentası katılacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49