Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Emektar'ın mutlu günü
Şanlıurfalı ünlü sanatçı Sait Emektar bir oğlunu evlendirdi 2 oğlunu sünnet ettirdi. Havuz başında yapılan düğünde Doların üstüne Türk parası yağdı.
Şanlıurfalı ünlü sanatçı Sait Emektar oğlu Sercan Emektar'ı Kübra Taner ile evlendirdi. oğlu İbrahim Halil ve Muhammed Mustafa'yı sünnet ettirdi.
Emektar havuz başında yapılan düğüne yaklaşık 1500 kişi katıldı. Düğünde sanatçı bolluğu yaşandı. , Havuz başında bir birinden ünlü sanatçı sahne aldı, Şahap Akagün , Halil Altınses, ve Hüseyin Karabulut vatandaşları coşturdu. Kirveliği Hayrettin Meral'ın yaptığı düğün ev sünnet şöleni gece geç yarısında kadar sürdü. Halayların çekildiği düğünde doların üstüne Türk parası yağdı.
Şanlıurfalı sanatçı Sait Emektar, "Havuz başında oğlum Sercan evlendirdim küçük oğlum İbrahim Halil ve Muhammed Mustafa'yı sünnet ettirdim, bizler bu güzel günde yanlız bırakmayan kirvelerim Hayrettin Meral ve Atılla Meral sanatçı kardeşim Şahap Akagün, Halil Altınses, Hüseyin Karabulut ve kaptan Mutlu can dostum Yılmaz Kılıc, Selman Karahan, Mustafa Dedecan, İsmail kardeşime Mahmut Meral yeganım Yusuf Poyraz, Kadir Poyraz ve sayamadığım tüm misafirlerime gecenin geç saatlerine kadar bizimle beraber olup onur ve şeref verdiler teşekkür ediyorum"dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49