Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Elvan ve HDP Saldırıları Kınandı
Şanlıurfa’da Karakoyun iş merkezinde toplanan HDP ve Eğitim-sen’e bağlı bir grup batı illerinde HDP’ye yapılan saldırıyı kınarken Gezi olaylarında başına isabet eden gaz bombası kapsülü  ile yaralanan ve 269 gün sonra yaşam savaşını kaybeden Berkin Elvan için basın açıklaması yapıldı.
 
Karakoyun İş Merkezi önünde toplanan HDP ve Eğitim-sene bağlı bir grup son zamanlarda Halkların Demokratik Partisi (HDP)’ne yapılan saldırıları kınadı. Konu ile ilgili Şanlıurfa HDP eş Başkanı Asuman Yaban yaptığı açıklamada ‘‘Varlığımızdan rahatsız olan, şer odakları; Urla, Bulancak, Aksaray, Giresun ve Ordu’dan sonra Fethiye ve Zonguldak’ta da yeniden ortaya çıkmıştır. Yapılan saldırıların Türkiye’nin demokretik gelişimine ve Kürt sorununun barışçıl çözümüne yapılan saldırılar olduğunu düşünüyor ve kınıyoruz’’ dedi
 
Gezi parkı olayları sırasında gaz bombasıy kapsülü ile vurularak yoğun bakıma alınan 15 yaşındaki Berkin Elvan 269 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Eğitim Sen Şanlıurfa İl Şube Başkanı Mehmet Keklik ‘‘Berkin Elvan’ı, faşizme karşı milyonların ayağa kalktığı, Gezi direnişinde kaybettiğimiz Abdullah Cömert’in, Mehmet Ayvalıtaş’ın, Ali İsmail Korkmaz’ın, Ethem Sarısülük’ün Medeni Yıldırım’ın ve Ahmet Atakan’ın yanına uğurluyoruz. Berkin Elvan’ın katili, sadece ona hedef alarak gaz bombası atan polisler değil, Gezi direnişi sırasında ‘talimatı verende suçludur.
 
Toplanan grup daha sonra 5 dakikalık oturma eylemi yapıp alkış ve sloganlar eşliğinde dağıldı.  

)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49