Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Elmas ve  Körk kaleyi koruyacak
Şanlıurfaspor, Kaleciler Fevzi Elmas ve Bora Körk ile anlaşma sağladı
Sarı Yeşililer, geçen sezonu kalesini koruyan Fevzi’ye 2 yıl dış transferde ise KARDEMİR Karabükspor kalesini koruyan Bora Körk’e 1 yıllık imza attırdı.
 
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kulüp futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, geçen sezon’da Şanlıurfaspor kalesini koruyan Fevzi ile tekrardan anlaştıklarını ifade ederken, aynı zamanda Karabükspor kalecisi Bora ile ise 1 yıllık anlaşma yaptıklarını belirtti.
Her iki futbolcunun da Şanlıurfaspor’a hayırlı olmasını temenni etiğini vurgulayan Güneş, “İki tecrübeli evline ile inşallah kalemizde sorun yaşamayacağız” dedi.
 
Fevzi Elmas kimdir?
Futbola Çanakkale Dardanelspor altyapısında başladı ve sonra A takımına yükseldi. 6 sezon burada oynadıkdan sonra Galatasaray teknik direktörü Gheorghe Hagi (2005-2006) tarafından Galatasaray'a transfer edildi. Daha sonra Orkun Uşak alınıp üçüncü kaleciliğe düşünce takımdan ayrılmaya karar verip Antalyaspor'a gitti. Antalyaspor'da file bekçiliği yapan Fevzi Elmas 2009-2010 sezonunda Orduspor'un kalesini korudu.2013-2014 sezonu için Şanlıurfaspor ile anlaşan Fevzi, Genç Milli takımların bütün kademelerinde görev yaptı.
Geçen sezon Şanlıurfaspor forması ile 34 maçta forma giyen 31 yaşındaki kaleci, son iki haftada kaleyi Oğuz Çalışkan’a devretti.
 
Süper ligde oynayan en genç kaleci ‘Bora Körk’
Futbola Göztepe'de başladı. Oradan ayrıldıktan sonra Malatyaspor'a transfer oldu. Ardından Sakaryaspor forması giydi. 2009 yılında Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankaragücü'nün zor dönemlerinde kaleci Özden'in takımdan ayrılmasının ardından şans bulmaya başladı ve sarı lacivertli kulübün kalesini korumaya başladı. 2011-2012 ara Transfer döneminde kaleci arayışlarını sürdüren Karabükspor'a gitti. Karabükspor’da 2011-2012 sezonunda 7 kez, 2012-2013 sezonunda ise 15 kez ilk 11’de maça başladı. 2 sezon burada oynadıktan sonra, bu sezon Şanlıurfaspor forması giyecek.
20 yaşında Göztepe kalesini korurken, 5 Süper lig maçında görev yapan Bora, Süper ligde oynayan en genç kaleci unvanına sahip oldu.
Ayrıca, Bora, 3 Mart 2002 yılında İzmir Atatürk stadında oynanan ve Göztepe’nin Galatasaray’ı 2-0 yendiği maçta da 90 dakika görev yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49