Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Elma, ilk albümünü çıkardı
Şanlıurfalı eski futbolcu, işçi emeklisi yeni Lokantacı şimdi 11 parçalık "Zalimsin Yar" müzik albümü ile Şanlıurfalı sanatçılar grubunda bende varım dedi.
Şanlıurfa'da eski Amatör futbolcuk hayatı , işçi ve lokantacılıkla uzanan hikayesiyle A. Kadir Elma şimdi yeni çıkardığı 11 parçalık "Zalimsin Yar" CD ile müzik hayatına giriş yaptı.
Şanlıurfalı mahalli ses sanatçı A.Kadir Elma, 30 yıl sonra ilk CD'sini çıkardı A.Kadir Elma, "1975'li yıllarda amatör futbolcu olarak başladığım hayat serüvenime DEDAŞ'ta çalışıp emekli oldum. Bir çok işte deneyim oldum Şimdi kendi memleketim Şanlıurfa'da lokantacılık yapıyorum çocukluğumdan beri beste yazmayı seviyorum boş zamanlarımda şarkı söylüyorum, Urfa'da hem lokantacılık yaparken bir yandan da yazdığım bestelerimi 11 parçalık "Zalimsin Yar" ile  bir CD şeklinde piyasaya çıkardım. Var olan hayalimi şimdi gerçekleştirdim. Büyük emeklerle çıkardığım CD'nin ilgi göreceğini umuyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49