Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Elektrikçi Esnafı İşinden Memnun
Şanlıurfa’da bugüne kadar hep esnafların işlerinden memnun olmadıklarını gördük, ancak elektrikçi esnafı tam aksine işinden çok memnun olduğunu dile getirdi.
Elektrik işinin çok güzel ve getirisinin olduğunu belirten elektrikçi esnafları işlerinde bir sıkıntı olmadığını dile getirdiler.
Elektrikçi esnaflarından Ömer Altun, 25 yıllık bir usta olduğunu belirtirken, işinin getirisinin de iyi olduğunu dile getirdi. Ömer Altun “ Ben kesinlikle işimden memnunum ve hayatımın sonuna kadar bu işi devam ettireceğim. İşimden memnunum ve getirisi de fena değil, hem ustalık yapıyorum, hem de elektrik malzemesini satıyorum. Şükürler olsun işimin geliri de iyi” dedi. Elektrikçiliğin kazancının şantiye ve inşaatların çokluğuna bağlı olduğunu belirten bir başka elektrikçi esnafı Sabri Çelik ise şu şekilde konuştu “ Elektrikçilik biraz da mevsimlik iş diyebiliriz. Çünkü Şantiye ve inşaatların arttığı dönemlerde bizim de işimiz artar, sonuçta inşaatlara elektrik döşenir ve bu sayede biz de iş yapıyoruz. Ama inşaat işlerinin yavaşladığı dönemlerde fazla iş yapamıyoruz, ama genel anlamda iş durumumuz iyi. Diğer işlerle kıyaslayacak olsak işimiz zor ama zevkli yanları da yok değil, aynı zamanda elektrik malzemesi de satıyorum, bu şekilde yaşamımı devam ettiriyorum” dedi.
Diğer yandan ziyaret ettiğimiz ve gazetemize konuşan başka bir elektrikçi esnafı Yavuz Öz “ 11 yıllık bir elektrikçi olmama rağmen işlerimin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Özünde bu iş cesaret isteyen bir iş olduğundan her insan yapamaz bu mesleği, getirisinin de iyi olduğunu söylemek mümkün. Zorlukları her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de var. Ama genel anlamda şunu söyleyebilirim işimden memnunum” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49