Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Elektrik telleri yer altına alındı yol üstü kapatılıp bırakıldı
Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüp Nebi mahallesinde elektrik kabloları yeraltına alındı. çalışması sonrası kum ile , kapatılan yolda çukurların üzerindeki toprağın yol açtığı toz bulutu bütün mahalleyi ve esnafları perişan etti.
Eyyün Nebi Mahallesi’nde yaklaşık 6 ay önce başlayan DEDAŞ elektrik tellerin yer altına alınmasının ardından biten yol yaklaşık 3 aydır asfaltlanmaması mahalle halkının ve esnafın tepkisine neden oldu.
DEDAŞ yetkililerinden bu konuda çözüm isteyen mahalle sakinleri, “Yola kum gibi bir şey döktüler, üzerinden arabalar geçtiğinde mahalle toz dumandan geçilmiyor. Balkonlarda oturamaz olduk. Çamaşırlarımızı asamıyoruz, böyle çalışma olmaz, üstünü asfaltla git. Ağaçların haline bakın üstleri tozdan gözükmez oldu. Esnaflar gerek camlarımızı gerekse araçlarımızı her gün yıkamak zorunda kalıyoruz. 3 ay geçti kimse buraya asfaltlamadı. Bunlara yetkililerinin bir çözüm bulması gerekiyor” dediler. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49