Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Elektrik, Son Çare Olarak Kesiliyor
Dicle EPSAŞ (Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi), Şanlıurfa’da yapılan tüm uyarılara rağmen borcunu ödemeyen abonelerin elektriklerini kesti.
100 ABONENİN ELEKTRİĞİ KESİLDİ
Dicle EPSAŞ, kullandıkları elektrikten doğan borçlarını yasal süre içerisinde ödemeyen abonelerini mevzuat gereği uyardı. Bir çok kez gerçekleştirilen bu uyarıları dikkate almayan ve elektrik borcunu ödemeyen aboneler, bu tutumlarını sürdürünce enerjilerinin kesilmesi gündeme geldi. Bunun üzerine oluşturulan 20 kişilik bir ekip,merkez Eyyübiye ilçesinde bulunan Süleymaniye ve Hekimdedemahallerinde bu yönde bir çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucund,a borcunu ödemeyen ve yapılan uyarıları dikkate almayan 100 abonenin elektriği kesildi.
ELEKTRİK, SON ÇARE OLARAK KESİLİYOR
Dicle EDAŞ yetkilileri, borçlarını ödemeleri konusunda yapılan uyarıların dikkate alınmaması nedeniyle bazı abonelerin elektrik enerjisini yasal çerçevede son çare olarak kesmek zorunda kaldıklarını belirterek, gerekli ödemelerin yapılması halinde buralara enerjinin tekrar verileceğini bildirdiler.
Dicle EPSAŞ, birikmiş borcu bulunan abonelere fatura ile bildirimde bulunduktan sonra SMS ile uyarı yapıyor. Bundan da sonuç alınmaması durumunda bu kez borçlu aboneye kesme ihbarı gönderiyor. Yapılan tebligata rağmen borcunu ödemeyen abonelerin ise elektrik enerjisi kesiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48