Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Ekipler Seferber Oldu, Haliliye Bayramda Gül Suyu Koktu
Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’nın birinci gününde ilgili tüm birimleri ile ilçede seferberlik ilan etti. Bu kapsamda ilçe genelinde tüm camilerde bayram namazı öncesi vatandaşlara maske dağıtımı yapan ekipler namaz sonrası vatandaşlara şeker ikram ederek, kurban poşeti dağıttı. Yine aynı kapsamda Temizlik Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte aracı ile gül suyu serpti.

Öte yandan Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise sabahın ışıkları ile birlikte sahaya çıktı. İlçede belirlenen kurban kesim ve satış yerlerinde denetimler yapan ekipler koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske dağıtımı yaparak, vatandaşları sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymaları yönünde uyardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48