Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ekipler Çalışıyor, Haliliye Değişiyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarını hummalı şekilde devam ettiriyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına göre çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, Mehmetçik ve Yıldız kırsal Mahallerinde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamlarken, İkiağız kırsal Mahallesindeki kilitli beton parkeyle döşenen yollar hizmete sunuldu.
Mahalle sakinlerinin takdirini toplayan çalışmalar, program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerde devam edeceği belirtildi.

EVLEN ÇİFTLERE ÖZEL PEYZAJ
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde bulunan Evlendirme Memurluğunda, nikah akdini gerçekleştiren çiftler için de özel peyzaj çalışması yaptı. Tamamlanan dikey peyzaj sonrası genç çiftler, nikah akdini tamamladıktan sonra mutluluklarını bu alanda ölümsüzleştiriyor.
Yeni evlenen çiftler, bu mutlu günlerinde kendilerini düşünen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

PARKLARA UYARI TABELASI
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parklarda çocuk oyun grubu alanlarına “Oyun Parkı Kullanım Kuralları” başlıklı uyarı levhaları astı. Parklarda yapılması ve yapılmaması yönünde uyarıların yer aldığı levhada, herhangi bir sorun karşısında uygulanması gereken adımlarla ilgili de bilgiler yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49