Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ekinci’den Kurban Bayramı Mesajı
Başkan Ekinci, bayramların, barışa, kardeşliğe, sevgi ve hoşgörüye vesile olan özel günler olduğunu belirtti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Barış, kardeşlik, ve sevginin hakim olması temennisinde bulunan Başkan Ekinci, İslam coğrafyasının mübarek kurban bayramını kutladı.
Bayramlarda barış, kardeşlik ve hoşgörünün egemen olması gerektiğini belirten Başkan Ekinci, “En güzel duyguların yaşandığı, sevincin, hüznün ortak paydada buluştuğu bu mübarek güne kavuşmanı mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarda yaşanılan özel ve anlamlı anların ve duyguların sadece bayramlara özgü olmaması gerekiyor.
Bu güzel anları; sevgiyi, kardeşliği ve barışı hayatımızın her anında paylaşarak yaşamamız gerekiyor. Özellikle iç ve dış mihrakların gerek ülkemizde gerekse de İslam coğrafyasında yaşattığı ve hepimizi derinden üzdüğü günlerin de son bulması temennisi inşallah bu bayram gününe vesile olur. İnsanlarımızda sağduyunun hakim olduğu, birlik, beraberlik, hoşgörü ve sevgi içerisinde yaşayacağımız günlerin çok uzağımızda olmadığını bir kez daha belirterek, bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfalı hemşerilerimizin ve tüm İslam coğrafyasının mübarek kurban bayramını kutluyorum.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48