Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Ekinci, Vatandaşlara 16 Nisan’ın önemini anlattı
16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlara neden ‘Evet’ demeleri gerektiğini anlatıyor. Direkli mahallesinde Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığıyla organize edilen ‘Evet’ toplantısında Ak Parti’ye katılım da sağlandı. Fadıl Çoban ve Nevzat Aksoy’un aileleri ve akrabalarıyla Ak Parti’ye katılım gösterdiği toplantıya katılımcılara rozetlerini Başkan Ekinci ve Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş taktı. Toplantıda ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerine değinen Başkan Ekinci, yapılmak istenilen tüm oyunlara 16 Nisan’da son vereceklerini belirti.
Ak Parti’ye aileleri ve akrabalarıyla katılım gösteren Fadıl Çoban ve Nevzat Aksoy’a teşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu katılımlarla Eyyübiye’nin de Şanlıurfa’nın da daha da güçlendiğini söyledi. Başkan Ekinci konuşmasında şunları söyledi,” Direkli mahallemizin kıymetli sakinleri öncelik ile katılımları ile bizleri güçlendiren gücümüze güç katan Fadıl Çoban ağabeyimize ve Nevzat Aksoy abimize çok çok teşekkür ediyoruz. Tabi güçlü bir evet için bu tarz katılımlar önemli aynı duygulara sahibiz hassasiyetlerimiz aynı. Zaman zaman belki yolumuzun ayrıldığı zamanlar oluyor ama bugün onlar ile beraber Direkli daha güçlü, Eyyübiye daha güçlü ve Şanlıurfa daha güçlü inşallah. Çok değerli katılımcılar biliyorsunuz Ülke olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Hepinizin bildiği gibi son zamanlarda bizi bir birimize düşürmeye çalışanlar, her zamankinden çok daha fazla saldırmaya başladılar. Daha önce taşeronlar aracılığı ile bizleri bölmeye çalışıyorlardı ama artık direk kendileri oyuna girmeye başladılar. Hollanda’nın ve Almanya’nın yaptığını gördünüz diğer Avrupa ülkelerinin yaptığını görüyorsunuz. Bu millet kendi kaderini kendisi çizmek isterken başka Ülkeler sizin de gördüğünüz gibi müdahale ediyorlar. Bu evet meselesi Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yaşayan vatandaşların sorunu olduğu halde Almanya söze giriyor, Hollanda diğer taraftan işe karışıyor. Neden çünkü onlar bizim için tuzaklar kurmuşlardı. Ama 16 Nisan’da çıkacak güçlü bir evet ile tüm oyunları sona erdireceğiz.”
Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ta katılım gösterenlere teşekkür ederek,”Bu programda öncelik ile Nevzat Aksoy ve Fadıl hocamıza bu organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim. Tabi burada 2014'ten bu yana malumunuz belediye anlamında merkez 3'e ayrıldı. Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü olmak üzere bizlerde inşallah Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci buranın hatipliğini üstlendi. İnsanın olduğu her yerde her zaman hizmete ihtiyaç vardır. Bizim belirli bir imkanımız var belirli bir bütçemiz var toplamda 36 merkez 117 kırsal mahallemiz bulunmakta. Sadece bu merkez mahallelerin sadece 1 tanesi yapıya uygun o da TOKİ mahallemiz. Diğer 35 mahallemiz imar, iskan yönünden sıkıntılı mahallelerimiz. Bu süreçte de tabi bu mahallenin büyük sıkıntılarından kısmen tapu sorunu bu noktada gerçekten belediye başkanımız özverili bir şekilde bu çalışmasını devam ettiriyor. İnşallah bu süreçte  bu sorun çözülme noktasına gelmiş durumda. Bu sorunu da en kısa sürede halledeceğine emin olmanızı istiyorum. “dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49