Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ekinci, 'Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesiyiz'

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından antrenörler için düzenlenen gecede, gençliğe verdiği önem ve ilçede gençler için hayata geçirdiği Ak Ev’ler Spor Salonları projesinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Başkan Ekinci, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından antrenörler için düzenlenen geceye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam’la birlikte katıldı. TÜFAD Başkanı Bedi Şahapoğlu tarafından karşılanan Başkan Ekinci, gecede bir de plaket aldı. İlçe genelinde gençliğe yatırım amaçlı hayata geçirilen 20 Ak Ev Spor Salonu projesinden dolayı kamuoyunun takdirini toplayan Başkan Ekinci’ye, bu projeden dolayı bir teşekkür de TÜFAD üyelerinden geldi. TÜFAD Başkanı Bedih Şahapoğlu, 3 bini lisanslı sporcu olmak üzere 6 bin gence hizmet veren Ak Ev’ler spor Salonları projesinden dolayı Başkan Ekinci’ye plaket verdi. Ak Ev Salonlarında sporu araç kıldıklarını belirten Başkan Ekinci, “Gençliğe en büyük yatırım, onların milli ne manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişmesine vesile olmaktır.” Dedi.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi olduklarını ve gençliğe yapılacak yatırımların hızla devam edeceğini söyleyen Başkan Ekinci, gençliği iyi bir şekilde geleceğe hazırlamaları gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasının devamında belediye olarak hayata geçirdikleri Ak Ev Spor Salonlarından da bahseden Başkan Ekinci şunları söyledi; ‘’İlimiz genç nüfusun yoğunlukta olduğu bir ilçe. İlçemiz de Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi. Bizler de genç nüfusun yoğunlukta olduğu ilçemizde gençlerimizi sportif faaliyetlere yönlendirmeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlere verilecek olan emek onları ahlaki ve manevi yönden beslemiyorsa bir sıkıntı var demektir. Biz gençlerden isteğimiz şu; belli mevkilere geldiklerinde onlar da ahlaki değerlere önem versinler. Kendilerinden sonra yetişecek nesle örnek çalışmalar içinde olsunlar. Milli ve manevi değerlere bağlı gençlik yetişirse huzurlu ve mutlu toplum da kendiliğinden oluşur. Aldığımız plaket Ak Evler Spor Salonlarımızdan dolayı bizlere veriliyor. Belediye olarak gençlere kaliteli vakit geçirebilmeleri anlamında ihtiyaç duydukları sosyal alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Ak Ev’ler Spor Salonları projesiyle gençlerimize kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Bizler bu salonlarımızda sporu araç kılıp, gençliği milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişmesine gayret sarf ediyoruz. Gençlere aynı zamanda değerler eğitimi de veriliyor. 6 bin gencimiz 20 spor salonumuzdan faydalanmakta. Bunlardan 3 bini lisanslı sporcu. Bu sporcularımızda girdikleri şampiyonalarda ilimize dereceler kazandırıyorlar. Dolaysıyla biz gençleri iyi bir şekilde geleceğe hazırlarsak ilerde karşılaşabileceğimiz sıkıntılar da ortadan kalkar. “

TÜFAD Başkanı Bedih Şahapoğlu da, gençliğe yönelik hizmetlerinden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49