Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Ekinci, STK Buluşmaları Devam Ediyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Bir yandan vatandaş, esnaf, muhtar ve kanaat önderleri diğer yandan Sivil Toplum Örgütü Temsilcileriyle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, katılımcı belediyecilik anlayışını sergilemeyi sürdürüyor. Son olarak Esnaf Sanatkarlar Odasına bağlı Oda Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Ekinci, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Aliya İzzetbegoviç Kültür Merkezinde düzenlenen istişare toplantısına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Şefik Bakay, Fırıncılar Odası Başkanı M.Emin Karaatlı, Fırıncılar Odası Başkan Vekili Yusuf Toprak, Akçakale Şoförler Odası Başkanı Halil Ayhan, Şıracılar ve Fıstıkçılar Odası Başkanı Nusret Kara, Birecik Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Hocaoğlu, Züccaciyeler Odası Başkanı İsmail İpeksever, Parfümeri ve Bujıteri Oda Başkanı Hüseyin Çadırcı, Oturakçılar Odası Başkanı Ramazan Yıldız, Bakırcılar Odası Başkanı M. Nur Demirözü, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Berberler Odası Başkanı Nazif Kayalar, Kahveciler Odası Başkanı Murat Tuzlu, Başkan Vekili Cuma Ülkünç, Emlakçılar Odası Başkanı Murat Kaya, Başkan Vekili Selahattin Tokmak, Konfeksiyoncular Odası Başkanı Nuri Kömürcüoğlu, Akçakale Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Ay, Elektrikçiler Odası Başkanı Emin Fenerli, Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak, Bozova Şoförler Odası Başkanı M. Nihat Satıcı, Hızarcılar ve Kavakçılar Odası Başkanı Hüseyin Akbıyık ile Başkan Vekili Bekir Varlık katıldı.

STK ve esnaf temsilcilerinden gelen öneri ve düşünceleri katılımcı yönetim anlayışına sahip bir belediye olarak her zaman dikkate aldıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Eyyübiye Belediyesi olarak geçtiğimiz 4 yıllık süreçte yaptığımız çalışmaları ve kalan 14 aylık sürede planladığımız projeleri anlatmak, konuşmak ve bunlarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere esnaf temsilcilerimizle bir araya geldik. Sizlerden gelen düşünce ve önerileri almak ve bunları değerlendirmek adına bu toplantıları tertipliyoruz. Siz değerli STK Başkan ve temsilcileri ile esnaf temsilcileriyle sürekli bir araya gelerek ilçemiz ve şehrimizle ilgili konuları konuşup masaya yatırıyoruz. Bu kapsamda da esnaf odaları temsilcilerimizle bir aradayız. İnşallah ilçemiz adına verimli bir toplantı olur ve güzel katkılar sağlamış oluruz. Sizlerden gelen katkılar bizler tarafından dikkate alınacaktır. Katılımcı yönetim anlayışına sahip bir belediye ve başkanı olarak şehir adına sunulan güzel önerilere her zaman hazır ve açığız. “dedi.

Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Şefik Bakay ise esnafa yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49