Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Ekinci, referandumu anlattı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi çalışmalarına devam ediyor. Gittiği her yerde neden ‘Evet’ denilmesini gerektiğini sık sık dile getiren Başkan Ekinci, “Evet ülkenin geleceği açısından, kimseye bağlı kalmamak açısında büyük önem taşıyor.” dedi. Referandum çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Malatyalılar Derneğini ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, Ak Parti Eyyübiye SKM Başkanı Mustafa Ağar ve partililer eşlik etti. Dernek Yönetim Kurulu ve üyeler tarafından karşılanan Başkan Ekinci burada 16 Nisan’da yapılacak olan seçimlerin önemine değindi.
Dernek üyelerine yönelik yaptığı konuşmada, 16 Nisan’daki ‘Evet’ ile artık kutuplaşmanın olmayacağını, uzlaşma kültürünün hâkim olacağı, istikrarlı bir ülke haline geleceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “ Değerli dostlar, Ülke olarak önemli bir süreçten geçiyoruz bu önemli süreçte son 15 yıllık süreç değil. Bir kaç seferdir bir şeyler izah etmeye çalışıyoruz değindiğimiz bir konu var bu konuya da burada tekrar değinmek istiyorum. Biz bu konuyu iyi bir şekilde anladığımız zaman bizim kuşak olarak sadece gittiğimiz yolun belli bir merhalesini kaplamış olduğumuzu görürüz. Bulunduğumuz bu topraklar Anadolu coğrafyası 1071 yılındaki Malazgirt zaferi ile bizim bu millet için vatan olarak tanımlanmıştır, vatan olarak kılınmıştır. Ama bizlerde biliyoruz ki haçlı seferleri ile beraber bu Millete sürekli saldırılar oldu daha önceleri resmi olarak geliyorlardı biliyorsunuz bu Haçlı seferleri vasıtası ile zaman geçtikçe kılık değiştirdiler. Daha önce Avrupa Birliği dediğimiz bu Ülkeler içimizden taşeron vasıtası ile yapmaya çalışıyorlardı ama beceremediler. Şimdi neden bağırıp çağırmaya başladılar. Artık baktılar ki taşeronları da bu işi beceremiyorlar. Bizzat renklerini ortaya koymaya çalıştılar bu sefer. İşte Hollanda, Almanya, Avusturya diğer Ülkeler hepsi bir olmuşlar ve sanki burada çıkacak olan Evet veya Hayır sanki Ülkelerindeki yönetimi değiştirecekmiş gibi olaya acayip bir şekilde sarılmışlardır. Hepsi hayır diyor neden hayır diyorlar? Çünkü onları değil de sadece milletini dinleyen bir lider vardır, çünkü onların oyununa uyan değil de oyunlarını bozan bir lider vardır. 16 Temmuz ile beraber onlarda artık biliyorlar ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde artık kutuplaşma olmayacaktır, uzlaşma zorunluluğu olan bir yasa değişikliği var güvenlik problemleri olmayan ciddi bir istikrarın olduğu bir ülke olacak. Sahip olduğu genç nüfusu ülke kaderini belirlemede kullanmaya çalışan bir sistem geliyor. Ekonomik, sosyal anlamda artık bu Ülke gelişiyor Orta doğu coğrafyasında etrafı dizayn etmeye çalışırken dizayn edemedikleri bir ülke var bu anayasa değişikliği ile beraber güvenlik konusunda da çok ciddi bir istikrar sağlanacak. Dolayısı ile kurdukları bu tuzaklarda başlarına bir yerde çalınmış olacak.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49