Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Ekinci,” Muhtarlarımızla Sık Sık Bir Araya Geliyoruz”
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Muhtarlar Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları İstişare Toplantısı’nda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Özel bir mekanda düzenlenen istişare toplantısına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Gülender Açanal, İbrahim Toru, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı. Açılış konuşmalarıyla başlayan ve soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda muhtarlar istek, dilek ve temennilerini belirtti. İstişare toplantısının açılışında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugüne kadar hizmet noktasında muhtarlarla birlikte hareket ettiklerini belirtti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise, muhtarları her zaman önemsediğini belirterek,” Belediye Başkanlığı dönemimde sabahın erken saatlerinde ilk işim muhtarları ziyaret etmek olurdu. Her zaman onların yanındayım.” Dedi.
Merkez ve Kırsal mahalle ayırımı yapmadan muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Muhtarlarımız, Dernek Başkanlarımız, İl ve İlçe yönetiminden gelen çok değerli misafirlerimiz Eyyübiye İlçesi Muhtarlar ile istişare toplantısına hoş geldiniz şeref verdiniz. Muhtarlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Bazen ayda bir bazen de iki ayda bir rutin olarak birlikte oluyoruz. Tabi kırsal ve merkez olmak üzere de toplantılarımızı ayırıyoruz. Muhtarlarımız gerek kırsalda olsun gerekse de merkezde olsun bizim çözüm ortaklarımızdır. Onların mahalleleri ile ilgili dile getirdikleri sorunlar aynı zamanda bizim de bu sorunların çözüm noktasında hareket etmemize vesile oluyor. Muhtarlarımızın şimdiye kadar şahsi hiç bir talepleri olmadı. Seçildikleri kırsal veya merkez mahallesi adına vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda bize ulaşıp bu taleplerin yerine getirilmesi için takipçisi oldular. Bizler de bizimle ilgili olan kısmında ne yapılması gerekiyorsa yerine getiriyoruz. İletilen konu başka bir kurumumuzu ilgilendiren bir konu ise onlara iletiyoruz ve bizler de takipçisi oluyoruz. Dolayısı ile burada muhtarlarımız ile birlikte hedef kitlemiz olan halkımıza hizmetin en iyisini götürmeye çalışıyoruz. Yaptığımız tüm hizmetlerimizde muhtarlarımızla istişare halinde olduk. Bundan sonraki süreçte de onlarla sık sık bir araya gelip yapılması gerekenleri de hep birlikte yerine getirmeye devam edeceğiz. “dedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise,” Çok değerli muhtarlarımız hepinize sevgi ve hürmetlerimi sunaraktan konuşmalarıma başlamak istiyorum. Bir defa hep birlikte yöneteceğiz. Sizinle sık sık bir araya geleceğiz. Daha önceki dönemlerimizde de sizlerle hep birlikte olduk. Geçmiş dönemlerde yaptığımız başarılı işlerimizi yine sürdüreceğiz. Ben tecrübelerimi sizinle paylaşacağım. Ekip olarak pırıl pırıl kardeşlerimle birlikte size hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki sizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizlerle birlikte olacaksanız. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili Adayları Gülender Açanal, İbrahim Toru ile AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Mogal ise katılımlarından dolayı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48