Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Ekinci, muhtarları ziyaret etti
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindekilerle birlikte ilçe sınırları içinde bulunan Akşemsettin, Direkli ve Akabe mahallelerine ziyarette bulundu. Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Ekinci, muhtarlar tarafından kendilerine iletilen sorun ve talepleri dinledi. İletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgililere talimat veren Başkan Ekinci,” Muhtarlarımız tarafından bize iletilen talepleri aldık. Çalışmalarımızı yerinde görüp, muhtarlarımızla yapılacak olan çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduk.” Dedi. 
Mahallelerdeki saha çalışmalarını muhtarlarla istişare eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Muhtarlarımızın fikri bizim için önemlidir. Yapılacak çalışmaları onlarla istişare edip hayata geçirmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı. Başkan Ekinci konuşmasının devamında şunları söyledi;” Gerek şehir içerisindeki muhtarlarımız gerekse kırsal kesimdeki muhtarlarımızla muhtar toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Geçen haftada ilçe merkezdeki muhtarlarımız ile bir araya gelip toplantı yapmıştık. Şimdide o toplantıda almış olduğumuz karar gereği kendilerini ziyaret ediyoruz taleplerini ekiplerimiz ile birlikte yerinde inceliyoruz ve burada yerinde talimatlandırıyoruz.  Bizim açımızdan muhtarlarımızın görüşü çok önemli özellikle ulaşamadığımız yerlere ve öncelik gerektiren yerlere onların talepleri bu ışık içerisinde ilerliyor. Gerek Akşemsettin, Akabe ve gerekse Direkli mahalle Muhtarımız mahalleleri ile ilgili taleplerini ilettiler ve onlarında şahit olduğu gibi isteklerini anında talimatlandırdık.  Bundan sonraki süreçte de aynı şekildeki gibi mahallelilerimiz ve mahalle muhtarlarımız ile beraber olmaya devam edeceğiz.”
Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler, Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ve Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya da yaptıkları açıklamada, mahallelerindeki çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.
Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler,” Sayın Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye teşekkür ediyoruz. Temizlik konusunda, arazi konusunda genellik ile mahallenin sorunları ile ilgileniyor kendisinden çok memnunuz.” Şeklinde konuşurken,Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop yaptığı açıklamada ise; Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Gördüğününz gibi mahallenin sorunlarını taleplerinin yerinde incelemede bulunup ilgili birim ve kuruluş amirlerine talimat verip sorunları gideriyorlar. Belediye başkanımız ile uyumlu çalışma içerisindeyiz kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya’da;  ‘’Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye çok çok teşekkür ediyoruz. Bizim mahalleyi ziyaret ettiği için ve sorunları yerinde inceliyor. İnşallah bu süreç daha iyi devam eder ve bize daha güzel işler yapar kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49